PÁLYÁZATAINK

GINOP-1.2.2-16-2017-00 487

Kedvezményezett neve: Gyulaházai Sütöde Kft.

A projekt címe: " Kapacitásbővítés a Gyulaházai Sütöde Kft.-nél "

A szerződött támogatás összege: 12.493.000 Ft

A támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalmának bemutatása: 

A projekt eredményeként cégünk új, korszerű és hatékony sütőipari gépekkel bővítette eszközparkját.

A Gyulaházai Sütöde Kft. a kapacitásbővítő pályázat keretében beszerzett 1 db forgókocsis kemencét, 2 db dagasztógépet,  3 db dagasztócsészét, 1 db nyújtógépet,  1 db automata zsemle osztó-gömbölyítő gépet, 1 db  vízhűtő berendezést keverővel,  1 db rekeszmosó gépet, valamint 1 db kelesztő kamrát. A projekt eredményeként cégünk korszerű, hatékony gépekkel tudta bővíteni az eszközparkját, ezáltal tovább tudta javítani hatékonyságát és piaci pozícióját.

A beruházás eredményeként cégünk tovább tudta stabilizálni piaci helyzetét. A gépekkel a vállalkozás piaci pozícióját növeltük, azáltal, hogy a termékek minősége javult. A minőségjavulás további vevői elégedettséget eredményezett, aminek a következménye a megrendelések számának emelkedése, valamint új partnerek megjelenése volt. A termékpaletta kiszélesítése is megvalósult, a gépek a nem pékárunak minősülő termékek tésztáinak gyártását is el tudják végezni. A beszerzés cégünk hosszabb távú terveihez is hozzájárul. A nyereség növekedése lehetővé teszi további mintaboltok nyitását a meglévő útvonalak mentén.

A termelési folyamatban a modern berendezéseknek jelentős szerepük lett, hiszen a megfelelő minőség és mennyiség előállítását végzik. A kézi munkánál esetlegesen előfordul a hullámzó minőség még a legtapasztaltabb szakember esetében is, ennek kiküszöbölésére nyújtanak megoldást a sütőipari berendezések.

A modern gépek segítségével tervezhetőbb, kiszámíthatóbb a termelési folyamat. Az új gépek meghibásodásának aránya sokkal kisebb, így már kevesebb termeléskieséssel kell számolnunk, mint az korábban volt.

A projekt befejezésének dátuma:  2017.november 02.

A projekt azonosító száma:  GINOP-1.2.2-16-2017-00487

LP Group LUX-R Line 120 típusú dagasztógép

LP Group Star 60 típusú dagasztógép

Mecnosud gyártmányú SF 600-112 típusú nyújtógép

Vitella gyártmányú SPA 30 automata zsemleosztó-gömbölyítő.

Gabler NZ-60 típusú kelesztőkamra

Real Forni gyártmányú Roto Real Boss forgókocsis kemence.

Tecnomac gyártmányú Rapid Mac 50 típusú vízhűtő berendezés.

EM 95 Vízkeverő berendezés

DIHR gyártmányú LPI 800 típusú rekeszmosogató


GINOP-5.2.4-16-2016-00239

Kedvezményezett neve: Gyulaházai Sütöde Kft.

A projekt címe: " Gyakornokok foglalkoztatása  a Gyulaházai Sütöde Kft.-nél "

A szerződött támogatás összege: 5.261.350 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A Magyar Kormány és az Európai Unió által finanszírozott program keretén belül 3 fő frissen végzett pék szakmunkás foglalkoztatására nyílt lehetőségünk. A támogatás segítségével a fiatal szakemberek 2017. február 1.-től kezdődően 14 hónapon keresztül mélyíthetik el szakmai ismereteiket pékségünkben, ahol a tovább foglakoztatásuk is biztosított.

A projekt befejezésének dátuma: 2018.04.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00239

GINOP-6.1.6-17-2018-00707


Kedvezményezett neve: Gyulaházai Sütöde Kft.

A projekt címe: " A Gyulaházai Sütöde Kft. munkavállalóinak képzése a versenyképesség növelése érdekében "

A szerződött támogatás összege: 13.500.000 Ft

A támogatás mértéke: 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: 

A Gyulaházi Sütöde Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. számára fontos szempont, hogy a munkavállalóit ösztönözze és támogassa az egész életen át tartó tanulásban, így a munkavállalók jobban tudnak alkalmazkodni a munkaerő-piaci és társadalmi változásokhoz.                 A képzésbe bevontak száma 18 fő. 

A projekt  keretében az alábbi képzések valósulnak meg:

• OKJ 21 541 02 Sütőipari és gyorspékségi munkás (320 óra) 16 fő részére - az OKJ-s képzés a Kft. profiljához igazodik. 16 fő vesz részt a képzésen, ezáltal megnövelve a vállalkozás versenyképességét és esélyét a terjeszkedésre is. Irinyi Terv keretében besorolható: 1071 vállalati tevékenységi körhöz - szervesen kapcsolódik ehhez a képzés.

• Első lépések a digitális világba - IKER 1 szintű képzés 3 fő részére - a digitális gazdaságba történő beilleszkedés javítása érdekében elengedhetetlen ez a képzés. Célunk a munkakörökhöz kapcsolódó általános és speciális informatikai szaktudás átadása.

• IPAR 4.0 Felkészülés Képzés (szervezeti filozófia vállalati bevezetéséhez valamint fejlesztéséhez szükséges munkavállalói kompetenciák fejlesztése) 2 fő részére

A projektet 9 hónap leforgása alatt kívánjuk megvalósítani. Ezalatt a 9 hónap alatt minden munkavállaló megkapja a megfelelő képzést.

A projekt befejezésének dátuma: 2019.09.30. 

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00707

GINOP-2.1.8-17-2018-02429


Kedvezményezett neve: Gyulaházai Sütöde Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság; 4545 Gyulaháza, Sport utca 2.

A projekt címe: Innovaciós technológia fejlesztés a Gyulaházai Sütöde Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 9 082 500 Ft azaz -kilencmilliónyolcvankétezer-ötszáz Forint

A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a Gyulaházai Sütöde Kft. kizárólag új, modern gépeket, berendezéseket kíván beszerezni. A gépekkel a vállalkozás a kézimunka részarányát csökkentené , illetve segítené a hagyományos technológiára ( kovászos kenyérkészítés) alapuló munkafolyamatok elvégzését, piaci pozícióját növelhetné, azáltal, hogy a termékek minősége javulna. A minőségjavulás további vevői elégedettséget eredményez, aminek a következménye a megrendelések számának emelkedése valamint új partnerek megjelenése. A termékpaletta kiszélesítése is megvalósulhat, a gépek az új NYÍRSÉGI BAKA termékcsoport tésztáinak gyártását tudják elvégezni. A termelési folyamatban a modern berendezéseknek jelentős szerepük van, hiszen a megfelelő minőség és mennyiség előállítását végzik. A kézi munkánál esetlegesen előfordul a hullámzó minőség még a legtapasztaltabb szakember esetében is, ennek kiküszöbölésére nyújtanak megoldást a sütőipari berendezések. Az új gépek beszerzése a munkavégzés hatékonyságát, a sütőiparban hagyományosnak számító kézi munka könnyebbé tételét, valamint energiatakarékosabb eszközök használatát eredményezi. Az új gépek beszerzése így jelentős hatékonyságnövekedést, valamint az energiahatékonyságuk révén költségcsökkenést eredményez. A jobb minőség elérésével, valamint a termék paletta szélesítésével célunk a bevételeink növelése, valamint új piacokra jutás, mely az eddigi hiányosságaink okán nem volt lehetséges. Az új termék a Baka kenyér, pékségünk megpróbálja rekonstruálni az eredeti Bakakenyeret és mivel a Nyírség savanyú homokja hagyományosan kiválóan alkalmas a rozs termesztésére, helyi alapanyag felhasználásával megpróbáljuk feléleszteni ezt a méltatlanul elfeledett hungarikumot.

Beszerezni kívánt eszközök:

1. Kemence: Koenig Roto Passat "SE - energiatakarékosság" verziójának fejlesztésekor a fő hangsúly az energiahatékonyságra helyezte a hangsúlyt. Az új sütő akár 20 százalékkal is potenciális megtakarítást eredményez. Az újonnan kifejlesztett fűtés az energiacsökkentés alapja. Az ellenáramú hőcserélő jelentősen hatékonyabb és javítja a hőátadást.

2. A gömbölyítő gép nagyban megkönnyíti a kenyérkészítés folyamatát, emberi erőt spórolunk.

3. Kiflisodró Az új, erősebb kivitelű gép segítségével könnyeben elkészíthetőek lesznek a NYÍRSÉGI BAKA termékcsoportba tartozó kifli és bagett félék. 

4. Lemeztisztító Gyorsan és alaposabban elvégezhető a péksütemények sütésekor használt sütőlemezek rendszeres tisztítása. Ezt eddig csak manuálisan elvégzett ( kád+víz+kefe) munka sokkal gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A tiszta, rendszeresen tisztított lemezek , szebb , esztétikusabb termékeket eredményeznek..

A projekt befejezési dátuma: 2019.05.03.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02429

GINOP-8.3.5-18/B_3

Kedvezményezett neve: Gyulaházai Sütöde Kft.

A projekt címe: " Mikro-,kis-és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram "

A szerződött hitel összege: 25.000.000 Ft

A hitel formája: visszatérítendő, kamatmentes, 5 éves futamidővel

A projekt tartalmának bemutatása:

Az MFB Magyar Fejlesztési Bank által koordinált pályázat keretén belül a  Magyar Kormány és az Európai Unió által biztosított forrásból 25 millió forint kamatmentes hitel igénybevételére nyílik lehetőségünk. A hitel nagymértékben segíti a forgóeszköz beszerzéseink finanszírozását, így a saját forrásainakat energetikai és technológiai fejlesztésekre tudjuk fordítani.

A hitel visszafizetésének dátuma: 2028.01.15.

A projekt azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/B_3

GINOP Plusz-3.2.1-21

Munkaviszony melletti képzés és bértámogatás

Kedvezményezett neve: Gyulaházai Sütöde Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A szerződött támogatás összege: 10 493 900 Ft

A képzés elnevezése: Sütőipari termékkészítő és eladó

A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztevők megismerjék a kor színvonalán álló modern, innovatív sütőipari gyártástechológia, a felhasznált különféle megváltozott alapanyagok, az újonnan beszerzett gépek, berendezések és eszközök sajátosságait. Cél továbbá a folyamatos termékfejlesztés ösztönzése, a vásárlókkal és a munkatársakkal történő kommunikációs technikák fejlesztése, a kereskedelmi, logisztikai továbbá az értékesítési és eladási ismeretek megújítása, új elemek beépítése a mindennapos gyakorlatban.


A képzés részletes bemutatása:
https://www.titonline.hu/files/felnottkepzesi_anyagok/kepzesi_programok/2022/sutoipari_termekkeszito_es_elado_250ora_tit_20221222.pdf


A képzés tervezett befejezési dátuma: 2023.03.24.