TÖRTÉNETÜNK:

Társaságunkat 2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy egy modern, a mai kor igényeinek megfelelő, de a hagyományos sütőipari eljárások alapján működő pékséget hozzunk létre Gyulaházán. Az üzemben 2012 nyarán kezdődött el a termelés, kezdetben a termékek értékesítése csak Gyulaházán, illetve néhány közeli településen történt, majd új szállítójárműveink beszerzése lehetővé tette, hogy ma már Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 30 településének üzleteiben és intézményi konyháiban találhatóak meg a mindig frissen készített kenyereink és péksüteményeink. Termékeink minél szélesebb skálán történő értékesítéséhez saját mintaboltokat üzemeltetünk, Gyulaházán, Kisvárdában, Dögében és Dombrádon. Munkatársaink létszáma az évek során a kezdeti 5 főről mára 32 főre bővült, a termékek elkészítését, szállítását, értékesítését fiatalos, lendületes csapat végzi.

FILOZÓFIÁNK:   Első a tisztesség és a minőség - második a nyereség.

Munkánkat a "hagyományok útján, de nyitottan az újdonságokra" elv alapján végezzük.
Termékeink elkészítésénél mindig elsődleges szempont számunkra, hogy megalkuvás nélküli, kiváló minőségű pékárukat tegyünk vásárlóink asztalára.
Kenyereinket hagyományos, saját magunk által készített kovásszal dagasztjuk és a péksüteményeinknél is ragaszkodunk a legjobb minőségű alapanyagok használatához.                                          A szakmailag jól képzett, több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink termékeinket kézimunkával, kézműves jelleggel, de a mai legmodernebb gépek segítségével készítik el.